1000 użytkowników w 2013?

D

Deleted member 427

Guest
3 stycznia 2013:
2mwhtao.jpg

Pod koniec grudnia będzie 1000? Realne to jest?

WoKu

Anarchoautystyk
Członek Załogi
244
663
Nie sądzę, chyba, że z jakiegoś powodu forum nagle zyska na popularności. Jestem tu niecałe pół roku (raczej biernie tj. czytając), a jak się rejestrowałem było ok. 500 userów. Trzeba też wziąć pod uwagę to, że to tylko liczba - w rzeczywistości aktywnych użytkowników jest poniżej 100.

Szynka

Złota szynka wolnego rynku.
1 209
2 055
Tylko trzeba wziąć pod uwagę, że na wcześniejszym silniku kasowani byli użytkownicy, którzy nie napisali posta przez ileśtam dni od rejestracji. Tak mi się zdaje, bo już nie pamiętam jak to było do końca.

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
Tylko trzeba wziąć pod uwagę, że na wcześniejszym silniku kasowani byli użytkownicy, którzy nie napisali posta przez ileśtam dni od rejestracji. Tak mi się zdaje, bo już nie pamiętam jak to było do końca.

Tak, to prawda. Teraz nie ma tej funkcjonalności (jeszcze), więc przybywa sporo martwych dusz.

freelancer

Dobrowolnościowiec
163
184

Przez długi czas nie rejestrowałem się właśnie z tego powodu. Po prostu ciężko się dopasować w krótkim czasie do tak "odmiennego" środowiska.

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Po prostu ciężko się dopasować w krótkim czasie do tak "odmiennego" środowiska.

MichalD wnosi na szczęście trochę "swojskości". Prawie jak w tvnowska debata Kalisz-Cymański w "Kropce nad i" :)

freelancer

Dobrowolnościowiec
163
184
MichalD wnosi na szczęście trochę "swojskości". Prawie jak w tvnowska debata Kalisz-Cymański w "Kropce nad i" :)

O trollach nie mówię. Oni nie przystosowują się tutaj, tylko... No właśnie? Gdzie? Na pewno nie jest to poziom z państwowej telewizji tudzież szkoły. Co zostaje? Fb? Lewackie strony? Przecież nie każdy pochodzi z yrizony. Swoją drogą to jedyne forum, na którym trollom odpisuje się tak zawzięcie i za każdym razem konstruktywnie.

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 881
12 264
Moim zdaniem w trosce o przyszłość ruchu libertariańskiego administracja forum powinna rozmnożyć liczbę użytkowników ze 100- 200 razy by pokazać, że jesteśmy poważną siłą polityczną.

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
Ale masz na myśli prokreację w ramach forum? Przypominam, że mamy tu chyba 2 aktywne kobiety...

Rebel

komunizm warstwowy
679
822
dziaisaj zarejestrował się sześćset sześćdziesiąty szósty użytkownik.

uważajcie to może być diabeł!

Do góry Bottom