1/3 Rosjan gotowa chwycić za broń i rozwalić rząd!

D

Deleted member 427

Guest
Obywatele Rosji stają się coraz bardziej agresywni. „Rozstrzelać wszystkich winnych takiej sytuacji w kraju, jaka jest obecnie.”- takie jest pragnienie 34% rosyjskich obywateli w porównaniu do 2008 roku, kiedy pragnęło tego tylko 16%. Wiadomość tę podali pracownicy Instytutu Socjologii Rosyjskiej Akademii Nauk, autorzy raportu „20 lat reform oczami Rosjan”

Według wyników tego badania najwięcej chętnych do rozstrzeliwania będących u władzy wampirów jest w Moskwie i jest ich ponad 60%. Ponadto liczba respondentów, których „strzelanie do kogoś nigdy nie pociągało” spadła z 54% w 2001 roku do 28% w 2011 roku, donosi gazeta „Moskowskije nowostki”.

Źródło: stopsyjonizmowi

http://stopsyjonizmowi.wordpress.com/20 ... more-12585

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Nie wiem, co Ruscy mają na myśli, ale coś mi mówi, że myślenie o wolnym rynku nie spędza im snu z powiek. Tu raczej chodzi o jakiś narodowy bolszewizm.

Trigger Happy

Mądry tato
Członek Załogi
2 946
958
Be ze dura , znam w chuj ruskich i oprócz takich co tęsknią za komunizmem cała reszta jara się, że Putin znalazł dwie zabytkowe wazy jak poszedł ponurkować ( http://www.wiadomosci24.pl/artykul/wlad ... 06278.html ) . Po 2 latach indoktrynacji moja zona powoli zaczyna krytycznie patrzeć na Wielki Imperium , które "wygrało zimną wojnę , tylko Gorbaczow i jebany wieśniak Jelcyn wszystko rozpierdolili"

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Czyli co - Ruski kochają swój rząd i wszelkie rewelacje o bojowych nastrojach w narodzie to wielkie ssania z palca? ;)

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Jeden oligarcha za wysoko poskoczył Kremlowi i już go nie ma. Mowa o Chodorkowskim.

Trigger Happy

Mądry tato
Członek Załogi
2 946
958
Dziwne jak większość wiadomości z takiego "z dupy wysranego źródła" ...

Jasnowidz Krzysztof Jackowski – najnowsza prognoza dotycząca Polski i świata!

JEZU CHRYSTE SYNU BOŻY RATUJ BRACI NASZYCH ROSJAN I WSZYSTKICH SŁOWIAN PRZED BESTIĄ !!!

Do góry Bottom